flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Завершено конкурс малюнків «Суд очима дитини»

21 липня 2023, 16:59

21 липня 2023 року у Запорізькому окружному адміністративному суді відбулося підведення підсумків та нагородження переможців конкурсу малюнків «Суд очима дитини», проведеного до Днів адміністративної юстиції в Україні.  

Кожен малюнок вийшов яскравим і неповторним, відрізнявся оригінальністю, високою майстерністю та творчим підходом. Членам журі було дуже важко визначити переможців. Організатори вирішили, що жодна дитина не повинна залишитися без уваги. Конкурсантів запросили до зали суду для урочистого нагородження переможців творчих змагань, де голова суду Олег Прудивус нагородив юних митців грамотами та смачними призами. 

            Олег Прудивус зауважив, що назва цього конкурсу обрана не випадково, адже, як каже загальновідома приказка, вустами немовляти говорить істина.  На малюнках відображено бачення дітьми  ролі суду в громадянському суспільстві. Тут можна побачити і Феміду в різних образах, і атрибути суду, і безпосередньо Суддю як символ справедливості.

            Проведений конкурс та участь дітей у нагородженні подарували колективу суду незабутні враження та надали потужний імпульс для подальшої самовідданої праці на користь Держави.