flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

В Запорізькому окружному адміністративному суді привітали жінок з весняним святом

07 березня 2024, 15:45

Сьогодні відбулися збори колективу суду з приводу Міжнародного жіночого дня.

Відкрив збори та привітав зі святом весни, надії та ніжності голова Запорізького окружного адміністративного суду Олег ПРУДИВУС. Він привітав працівниць суду, зазначив, що жінки несуть у світ ніжність і красу, наповнюють будні яскравими фарбами, спонукають до шляхетних вчинків і добрих справ, і все  найдорожче, що є у нашому житті – щастя, радість, надія, кохання, пов’язане з жінкою. Голова суду побажав всім жінкам колективу міцного здоров’я, любові рідних і близьких, благополуччя та здійснення найзаповітніших мрій.

Заступник голови суду Ігор САДОВИЙ, судді Богдан БОГАТИНСЬКИЙ, Андрій СІПАКА, Олександр ПРАСОВ та Роман САЦЬКИЙ від усього чоловічого колективу суду висловили привітання з нагоди свята та сподівання на переможну весну. Вони побажали побільше світла, тепла, легкості, усмішок і доброго настрою.

            Чудовим подарунком для чарівних жінок стала  вітальна програма за участю чоловіків суду. Свято пройшло в затишній та теплій атмосфері, а учасники художньої самодіяльності  своїми виступами подарували присутнім чудовий настрій.