flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Запорізький окружний адміністративний суд працюватиме в особливому режимі на період виборчого процесу

08 листопада 2017, 14:03

У зв’язку із проведенням 24 грудня 2017 року перших виборів депутатів сільських, селищних, міських рад об’єднаних територіальних громад і відповідних сільських, селищних, міських голів, з 04 листопада 2017 року у Запорізькому окружному адміністративному встановлено особливий режим роботи для суддів та працівників апарату у позаробочий час, святкові і неробочі дні, а також напередодні дня виборів та у день виборів.

 

Так, зокрема, затверджено графік чергування працівників суду. Відповідно до графіку Запорізький окружний адміністративний суд на час виборчого процесу працюватиме щодня до 24.00 (у позаробочий час, а також у святкові і неробочі дні – у черговому режимі), а напередодні та в день голосування – цілодобово.

 

Метою таких заходів є організація роботи під час виборчого процесу щодо забезпечення приймання і розгляду документів з підготовки та проведення виборів депутатів сільських, селищних, міських рад об’єднаних територіальних громад і відповідних сільських, селищних, міських голів, позовних заяв, скарг та звернень виборчих комісій у строки та спосіб, установлені законодавством України.

 

Для забезпечення своєчасного прийому та реєстрації позовних заяв виборчої категорії  просимо по можливості  заздалегідь повідомляти суд про намір подати такі заяви чи інші документи у неробочий час, святкові та вихідні дні за одним із контактних телефонів:  (061) 286-50-02 (черговий), (061) 286-50-15 (канцелярія), (061) 286-50-00 (приймальня).