flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Щодо отримання судових рішень учасниками судового процесу

15 січня 2021, 16:26

Запорізький окружний адміністративний суд пропонує учасникам судового процесу використовувати альтернативні поштовій кореспонденції способи отримання судових рішень

 У зв’язку з недостатнім фінансуванням та відсутністю поштових марок у достаньому обсязі Запорізький окружний адміністративний суд звертається до учасників судових процесів з проханням використовувати альтернативні засобам поштового зв’язку способи отримання судових рішень.

Ознайомитись з датою призначення справи до розгляду можна на сайті Запорізького окружного адміністративного суду за посиланням – https://adm.zp.court.gov.ua/sud0870/gromadyanam/csz/.

Додатково Запорізький окружний адміністративний суд рекомендує учасникам судового процесу зареєструватися в системі «Електронний суд» для отримання судових рішень через цю систему.

Для цього учасник судового процесу повинен зареєструватися в системі обміну електронними документами між судом та учасниками судового процесу - «Електронний суд» (завести поштову скриньку електронного суду, яка розміщена на офіційному веб-порталі судової влади України за адресою: http://e-court.mail.gov.ua/). Далі потрібно подати до суду заявку про отримання процесуальних документів в електронному вигляді по конкретній справі, яку необхідно роздрукувати на офіційному веб-порталі судової влади України.

При цьому слід зазначити, що для отримання судового рішення по Вашій справі через систему «Електронний суд» необхідно зареєструвати заявку у цій системі до дати прийняття судом рішення.

Тобто судові рішення, які прийняті до реєстрації заявки, відправці через систему «Електронний суд» у зв`язку з обмеженням алгоритму роботи системи не підлягають.