flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

02.06.2014 Голова суду взяв участь у роботі круглого столу «Зміни до Конституції України: реформа судової системи»

03 червня 2014, 11:16

2 червня 2014 року член Науково-консультативної ради при Вищому адміністративному суді, кандидат юридичних наук, доцент, голова Запорізького окружного адміністративного суду Олег Прудивус взяв участь у роботі круглого столу «Зміни до Конституції України: реформа судової системи», який був організований Вищим адміністративний судом України та Координатором проектів ОБСЄ в Україні.

Метою проведення круглого столу було обговорення питань та обмін думками щодо внесення змін до розділу VІІІ «Правосуддя» Конституції України, зокрема розвитку адміністративного судочинства в Україні та його місця у системі судової влади України.

Участь у даному заході взяли судді та фахівці Вищого адміністративного суду України, члени Науково-консультативної ради при ВАСУ, наукові експерти та представники міжнародних організацій.

Учасники круглого столу висловили свої рекомендації щодо внесення змін до Конституції України відносно закріплення статусу адміністративних судів як самостійної гілки судової влади України.