flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Оголошення

10 червня 2014, 14:48

Запорізький окружний адміністративний суд, що знаходиться за адресою: 69041, м. Запоріжжя, вул. Кремлівська, 65-в, оголошує конкурс на заміщення вакантних посад державних службовців:

1. Головний спеціаліст (з інформаційних технологій) відділу матеріально-технічного та господарського забезпечення (постійно). Вимоги: вища освіта відповідного професійного спрямування з освітньо-кваліфікаційним рівнем спеціаліста чи магістра, стаж роботи за фахом на державній службі не менше 2 років або стаж роботи за фахом в інших сферах не менше 4 років.

2.   Судовий розпорядник (постійно). Вимоги: вища освіта за спеціальністю «Правознавство» або «Правоохоронна діяльність» з освітньо-кваліфікаційним рівнем не нижче молодшого спеціаліста, стаж роботи за фахом в органах судової влади або стаж роботи за фахом в інших сферах не менше 1 року.

3.  Секретар судового засідання (тимчасово, на період декретної відпустки працівника; постійно). Вимоги: вища освіта за спеціальністю «Правознавство» або «Правоохоронна діяльність» з освітньо-кваліфікаційним рівнем не нижче молодшого спеціаліста, стаж роботи за фахом в органах судової влади або в інших сферах не менше 1 року.

4.  Секретар суду (тимчасово, на період декретної відпустки працівника; постійно). Вимоги: вища освіта за спеціальністю «Правознавство» або «Правоохоронна діяльність» з освітньо-кваліфікаційним рівнем не нижче молодшого спеціаліста, без вимог до стажу роботи.

Додаткова інформація за тел. 8 (061) 286-50-05.

Документи приймаються протягом 30 днів з дня виходу публікації про оголошення конкурсу».

 

Оголошення опубліковано в газеті «Запорізька січ» від 03.06.2014 №116