flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Оголошення

31 липня 2014, 16:03

Шановні учасники процесу та відвідувачі суду!

      

З метою забезпечення інформаційної відкритості діяльності суду та покращення її організації в Запорізькому окружному адміністративному суді з 01.08.2014 по 31.08.2014 проводитиметься опитування учасників процесу, відвідувачів суду та користувачів веб-сторінки суду стосовно якості та ефективності роботи суду за допомогою анонімного анкетування.

       Опитування є добровільним, покликане вивчити думку щодо організації роботи Запорізького окружного адміністративного суду. Отримана інформація буде використовуватися з метою розробки ефективних кроків щодо поліпшення якості роботи суду та підвищення рівня  громадської  довіри  до  суду. 

Будьте  впевнені,  що  інформація,  яка  збирається, є цілком конфіденційною, а отримані відповіді будуть використані лише в узагальненому вигляді з метою  підвищення якості функціонування та організації роботи суду.

 Всіх бажаючих запрошуємо прийняти участь в опитуванні шляхом анонімного заповнення анкет, які можна отримати в канцелярії Запорізького окружного адміністративного суду.

Також прийняти участь в опитуванні можна шляхом роздрукування з веб-сторінки суду анкети та направлення її в подальшому на електронну адресу суду admin@adm.zp.court.gov.ua.

 

Заздалегідь Вам вдячні!

Ваша думка є дуже важливою для нас!