flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Судді Запорізького окружного адміністративного суду взяли участь у роботі семінару з питань застосування судами виборчого законодавства

02 жовтня 2014, 15:33

30 вересня  2014 року судді Запорізького окружного адміністративного суду Ярослава Горобцова, Світлана Дуляницька і Марина Семененко взяли участь у семінарі з питань застосування судами виборчого законодавства, який було проведено у м. Одеса Вищим адміністративним судом України спільно з Координатором проектів ОБСЄ в Україні.

У роботі семінару взяли участь заступник Голови Вищого адміністративного суду України Михайло Смокович, експерт з питань виборчого права Сергій Кальченко, судді апеляційного та окружних адміністративних судів, місцевих загальних судів Дніпропетровського апеляційного адміністративного округу, які спеціалізуються на розгляді виборчих справ.

 Метою проведення семінару було надання Вищим адміністративним судом України методичної допомоги судам нижчого рівня з ціллю забезпечення єдності судової практики щодо однакового тлумачення та застосування виборчого законодавства при вирішенні виборчих справ.