flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Голова Запорізького окружного адміністративного суду провів брифінг для ЗМІ з актуальних правових питань, пов’язаних з виборчим процесом

06 жовтня 2014, 15:07

         6 жовтня 2014 року о 12год. 00 хв. в конференц-залі Запорізького окружного адміністративного суду відбувся брифінг голови Запорізького окружного адміністративного суду з представниками засобів масової інформації з актуальних правових питань, пов’язаних з виборчим процесом позачергових виборів народних депутатів України у 2014 році.

 Метою проведення брифінгу було висвітлення організації роботи суду в особливому режимі (в позаурочний час, у вихідні та святкові дні, а також напередодні та в день голосування); порядку звернення громадян до суду при реалізації ними виборчих прав (строки подачі позовних заяв, територіальна та предметна підсудність справ, порядок розгляду судами відповідних категорій справ); порядку розгляду Запорізьким окружним адміністративним судом судових справ, пов’язаних із виборчим процесом, що підсудні Донецькому окружному адміністративному суду.