flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

19.09.2012 суд відвідала команда незалежних спостерігачів від Європейської мережі організацій по спостереженню за виборами (ENEMO)

19 вересня 2012, 16:07

 

19 вересня 2012 року Запорізький окружний адміністративний суд відвідала команда незалежних спостерігачів від Європейської мережі організацій по спостереженню за виборами (ENEMO) – представники Чорногорії Селіч Ана та Радуновіч Владан.

Метою відвідування суду було отримання інформації щодо розгляду справ, пов’язаних з черговими виборами народних депутатів України.

З членами команди зустрілися голова суду Олег Прудивус та керівник апарату Любов Балика, які надали інформацію про організацію роботи Запорізького окружного адміністративного суду під час виборчого процесу, про співпрацю з представниками засобів масової інформації та ін.

Спостерігачі цікавились кількістю адміністративних позовів, пов’язаних з черговими виборами народних депутатів України, які надійшли до суду, учасниками процесу, предметом спору, строками розгляду справ, прийнятими судом рішеннями, а також наявністю апеляційних скарг.

Членам команди була надана можливість ознайомитись з умовами здійснення судочинства в Запорізькому окружному адміністративному суді.