flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

25.09.2012 року суд відвідала група офіційних спостерігачів місії ОБСЄ

25 вересня 2012, 14:51

25 вересня 2012 року Запорізький окружний адміністративний суд відвідала група офіційних довгострокових спостерігачів  місії ОБСЄ/БДІПЧ зі спостереження за парламентськими виборами 2012 в Україні, представники іноземних держав  Анн-Леонор Бенуа та  Ханс-Хейнріх Райзер.

Метою відвідування суду було отримання інформації про кількість позовних заяв, що надійшли до суду з розгляду справ, пов’язаних з черговими виборами народних депутатів України, кількість апеляційних скарг, строки розгляду позовів та інше.

З  представниками місії зустрілися голова суду Олег Прудивус та керівник апарату Любов Балика, які надали інформацію про роль та місце адміністративної юстиції в Запорізькій області, організацію роботи Запорізького окружного адміністративного суду під час виборчого процесу, про співпрацю з представниками засобів масової інформації та ін.

Спостерігачі цікавились  можливістю  доступу учасників виборчого процесу до Єдиного державного реєстру  судових рішень та веб-сторінки Запорізького окружного адміністративного суду.

Представникам місії була надана можливість ознайомитись з організацією роботи суду та умовами здійснення судочинства в Запорізькому окружному адміністративному суді.