flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

22.03.2013 відбувся круглий стіл «Актуальні проблеми сучасного адміністративного права»

26 березня 2013, 12:19

 

22 березня 2013 року у Класичному приватному університеті (м. Запоріжжя) за підтримки Апеляційного суду Запорізької області та Запорізького окружного адміністративного осуду відбувся круглий стіл «Актуальні проблеми сучасного адміністративного права».

У заході взяли участь  вчені-правники та юристи-практики з усієї України, які є фахівцями в галузі адміністративного права.

Голова Запорізького окружного адміністративного суду Олег Прудивус у своїй науковій доповіді висвітлив проблеми процесуального правонаступництва у зв’язку зі звільненням посадової особи або ліквідації органу державної влади.

Під час роботи круглого столу були розглянуті питання щодо актуальних проблем адміністративного судочинства, адміністративної відповідальності, забезпечення законності в державі, сприйняття адміністративно-правового статусу суб’єктів владних повноважень, термінологічних змін в науці адміністративного права, а також тенденції та перспективи розвитку адміністративного права й напрями подальшого вдосконалення адміністративного законодавства України.