flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Проведення Днів відкритих дверей

17 квітня 2013, 11:23

15 та 16 квітня 2013 року з метою  підвищення загального рівня правової культури та вдосконалення системи правової освіти населення, набуття громадянами необхідного рівня правових знань та формування у них поваги до права, а також з метою популяризації, підвищення прозорості в діяльності Запорізького окружного адміністративного суду, були проведені Дні відкритих дверей суду.

Зазначений захід відвідали студенти юридичних факультетів Класичного приватного університету та Запорізького національного університету

Голова суду Олег Прудивус провів з учасниками заходу зустріч, основними питаннями якої були історія адміністративного судочинства України та його роль в системі судоустрою України, система адміністративних судів України, робота суддівського корпусу та навантаження на суддів Запорізького окружного адміністративного суду. В рамках зустрічі Олег Прудивус відповів на низку питань з приводу роботи суду та роботи системи адміністративних судів України.

Під час відвідання керівник апарату Запорізького окружного адміністративного суду Любов Балика ознайомила студентів із внутрішньою організацією роботи суду, основними напрямами роботи відділів документального забезпечення, правової та аналітично-статистичної роботи, архіву суду та відвідали зали судових засідань. Керівник апарату ознайомила студентів з умовами прийому на роботу до Запорізького окружного адміністративного суду.