flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

04.06.-05.06.2013 у ВАСУ пройшла Міжнародна конференція з IT-технологій

06 червня 2013, 16:42

4 та 5 червня 2013 року у Вищому адміністративному суді України в рамках Проекту ЄС-Twinning за участю України, Франції, Литви та Швеції «Підвищення ефективності та якості управління адміністративних судів України» пройшла Міжнародна конференція з IT-технологій  в адміністративних судах, в якій взяли участь заступник керівника апарату Дмух О.А. та інженер ДП «ІСС» Піскун О.О.

Конференція була присвячена обговоренню стратегічного плану, розробленого в рамках співробітництва ВАСУ-Twinning з відповідними партнерами, дослідженню взаємозв‘язку між запровадженням інформаційних технологій в адміністративній юстиції та загальною концепцією інформатизації в Україні та обговоренню моделей модернізації робочих процесів в адміністративному судочинстві з точки зору впровадження передових сучасних технологій.

          В заході взяли участь міжнародні експерти - Голова Верховного адміністративного суду Литви Річардас Пілічаускас,  помічник з особливих питань Генерального секретаря Державної ради Франції Селін Гібе, Голова судової палати Апеляційного адміністративного суду м. Гетеборг (Швеція) Гьоран Бодін, а також українські спеціалісти в галузі IТ-технологій (керівники найбільших підприємств, що займаються розробкою інформаційних систем для судової влади).