flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

23.08.2013 Запорізький окружний адміністративний суд розглянув адміністративну справу про обмеження щодо реалізації права на мирні зібрання

02 вересня 2013, 15:32

23 серпня 2013 року Запорізьким окружним адміністративним судом розглянуто справу за позовом Мелітопольської міської ради Запорізької області до Мелітопольської міської партійної організації Всеукраїнського об’єднання «Свобода», третя особа Мелітопольський міський відділ з обслуговування міста Мелітополя та Мелітопольського району ГУ МВС України в Запорізькій області про обмеження щодо реалізації права на мирні зібрання.

Запорізький окружний адміністративний суд адміністративний позов задовольнив частково, заборонивши Мелітопольській міській партійній організації Всеукраїнського об’єднання «Свобода» проведення 24.08.2013 з 10-30 до 11 год. пішої ходи від Парку культури і відпочинку ім. Горького по маршруту від бюста Т.Г. Шевченка непарною стороною проспекту Б. Хмельницького по проїзній частині – до пам’ятника Т.Г. Шевченка на проспекті Б. Хмельницького в м. Мелітополі.

У решті позовних вимог позивачу було відмовлено.