flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Голова суду привітав учасників VІ Всеукраїнських змагань з адміністративного права і судочинства ім. В.С. Стефанюка

16 жовтня 2013, 11:42

Запорізький окружний адміністративний суд, у межах інформаційно-просвітницької роботи серед студентської молоді, сприяв проведенню VІ Всеукраїнських змагань з адміністративного права і судочинства ім. В.С. Стефанюка.

11 жовтня 2013 року учасники змагань, студенти Хмельницького університету управління, Донецького національного університету, Національної академії державної податкової служби України, Національного університету «Юридична академія України ім. Ярослава Мудрого» та Запорізького національного університету, відвідали Запорізький окружний адміністративний суд.

Керівником апарату суду Баликою Л.М. була проведена екскурсія, під час якої майбутні правники побували в приміщенні канцелярії суду, залах судових засідань, нарадчих кімнатах суддів та інш.

Любов Балика також ознайомила студентів з особливостями повсякденної роботи суду, штатним розписом, порядком розподілу адміністративних справ суддям.

Головою суду Олегом Прудивусом була проведена зустріч з учасниками даного заходу, під час якої він розповів про історію адміністративного судочинства України та його роль в системі судоустрою України, про роботу та навантаження суддів Запорізького окружного адміністративного суду. В рамках зустрічі Олег Прудивус відповів на низку питань з приводу роботи суду та роботи системи адміністративних судів України.