flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Голова Запорізького окружного адміністративного суду провів прес-конференцію для засобів масової інформації з нагоди п’ятої річниці процесуальної діяльності суду

17 грудня 2013, 17:13

16 грудня 2013 року відбулась прес-конференція Голови Запорізького окружного адміністративного суду Олега Прудивуса для засобів масової інформації з нагоди п’ятої річниці процесуальної діяльності суду.

В прес-конференції прийняли участь журналісти щотижневиків «МІГ» та «Субота плюс», газет «Правда», «Индустриальное Запорожье» і «Запорізька Січ». Роботу прес-конференції висвітлювали журналісти телерадіокомпанії «Алекс» та Запорізької телерадіокомпанії «ТВ-5».

На прес-конференції Голова суду розповів про становлення та розвиток адміністративної юстиції в Україні, історію створення Запорізького окружного адміністративного суду, а також проінформував громадськість про результати роботи Запорізького окружного адміністративного суду за п’ять років процесуальної діяльності.

Зокрема, Олег Прудивус повідомив, що  протягом 2009-2013 років Запорізьким окружним адміністративним судом було розглянуто 45373 справи.

Зі справ, що перебували на розгляді у 2009-2013 роках, провадження закінчено по 44129 справах.

У ході прес-конференції Олег Прудивус відповів на запитання журналістів, які стосувались організації роботи Запорізького окружного адміністративного суду, а також теоретичних, практичних та проблемних аспектів адміністративного права і процесу в Україні.

Узагальнюючи та оцінюючи результати діяльності Запорізького окружного адміністративного суду за п’ять років, Олег Прудивус зазначив, що Запорізький окружний адміністративний суд гідно виконує покладені на нього завдання щодо забезпечення судового захисту прав і свобод громадян, юридичних осіб у сфері публічно-правових відносин.