flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Щодо виклику у відкрите судове засідання Дочірнє підприємство Відкритогоакціонерного товариства «Державна холдингова компанія «Укрвуглересурс-Сервіс» «Донецьквуглепереробка»

18 грудня 2019, 14:35

Запорізький окружний адміністративний суд викликає сторону до суду для участі у судовому засіданні для розгляду заяви Управління виконавчої дирекції Донецького обласного відділення Фонду соціального страхування України в Донецькій області (Великоновосілківське відділення) про виправлення помилки у виконавчому листі у справі за позовом Відділення виконавчої дирекції Фонду соціального страхування від нещасних випадків на виробництві та професійних захворювань України у Ворошиловському районі м.Донецька (правонаступником якого є Управління виконавчої дирекції Фонду соціального страхування України у Донецькій області) до Дочірнього підприємства Відкритого акціонерного товариства «Державна холдингова компанія «Укрвуглересурс-Сервіс» «Донецьквуглепереробка» про стягнення суми капіталізованих платежів

          Судове засідання відбудеться "27" грудня 2018 р. о 14:00 год. у залі судового засідання Запорізького окружного адміністративного суду за адресою: м. Запоріжжя, вул. Сергія Синенка, буд. 65-В, 4 поверх, зал судового засідання № 20.

         Запорізький окружний адміністративний суд повідомляє, що відповідно до ч. 3  ст. 374 КАС України суд розглядає заяву в десятиденний строк з дня її надходження у судовому засіданні з повідомленням стягувача та боржника і постановляє ухвалу. Неявка стягувача і боржника не є перешкодою для розгляду заяви.

      Справа розглядається суддею Прасовим О.О.