flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Відбулася ХV конференція суддів адміністративних судів України

21 березня 2014, 09:12

19 березня 2014 року голова Запорізького окружного адміністративного суду взяв участь у ХV конференції суддів адміністративних судів України, яка пройшла у Вищому адміністративному суді України.

Відповідно до порядку денного роботи конференції суддів адміністративних судів України розглянуто два питання: звіт Ради суддів адміністративних судів України, а також питання про обрання делегатів позачергового з'їзду суддів України від адміністративної юрисдикції.

Зі звітом про роботу Ради суддів адміністративних судів України виступив  голова Ради суддів адміністративних судів України Микола Кобилянський.

За пропозиціями делегатів конференції та на підставі результатів голосування від адміністративних судів були обрані делегати на ХІІ позачерговий з’їзд суддів України. Делегатом від Запорізької області обрано суддю Запорізького окружного адміністративного суду Олега Прудивуса.

 Також, на конференції були обрані делегати на ХІІ позачерговий з’їзд суддів України. Делегатом від Запорізької області обрано суддю Запорізького окружного адміністративного суду Олега Прудивуса.

19 березня 2014 року голова Запорізького окружного адміністративного суду Олег Прудивус взяв участь у ХV конференція суддів адміністративних судів України, проведеній Радою суддів адміністративних судів України.

На розгляд конференції були винесені питання щодо обрання делегатів ХІІ позачергового з’їзду суддів України та щодо роботи Ради суддів адміністративних судів України.

Зі звітом про роботу Ради суддів адміністративних судів України виступив  голова Ради Микола Кобилянський. Зокрема, він акцентував увагу на завданнях, здійснених в ім'я незалежності судової системи, розповів про те, скільки було проведено засідань, прийнято рішень, направлено звернень до органів державної влади та місцевого самоврядування і так далі.

Також, проведена конференція мала на меті визначити делегатів на ХІІ позачерговий з’їзд суддів України. Одним з делегаті став голова Запорізького окружного адміністративного суду Олег Прудивус.