flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Щодо повідомлення Громадської організації «Козацьке військо запорізьке низове» про відкриття провадження у справі №280/7000/22

09 лютого 2023, 13:53

Запорізький окружний адміністративний суд повідомляє про розгляд справи №280/7000/22 за позовною заявою Південно-Східного міжрегіонального управління Міністерства юстиції до Громадської організації «Козацьке військо запорізьке низове», третя особа, яка не заявляє самостійних вимог щодо предмета спору, на стороні позивача Служба безпеки України, треті особи, які не заявляють самостійних вимог щодо предмета спору, на стороні відповідача: Панченко Олександр Владиславович, Бугрим Анатолій Іванович, Чертков Володимир Петрович про заборону (примусовий розпуск) громадської організації.

Справа розглядається суддею Богатинським Б.В

Ухвалою суду від 19.12.2022 відкрито провадження у справі та призначено справу до розгляду за правилами спрощеного позовного провадження без виклику учасників справи.

Відповідач відповідно до частини 1 статті 261 КАС України у спрощеному позовному провадженні має право надати відзив протягом п`ятнадцяти днів з дня вручення відповідачу ухвали про відкриття провадження у справі. У разі ненадання відповідачем відзиву без поважних причин справа буде вирішена за наявними матеріалами.

Повідомляємо  про можливість отримання інформації по справі, що розглядається, на офіційному веб-порталі судової влади України в мережі Інтернет за посиланням: adm.zp.court.gov.ua/sud0870/ або за телефоном (061) 286-50-15.