flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Щодо повідомлення Громадської організації «Козацьке військо запорізьке низове» про результати розгляду по справі №280/7000/22

21 лютого 2023, 11:46

В провадженні Запорізького окружного адміністративного суду розглядалась  справа за позовом Південно-Східного міжрегіонального управління Міністерства юстиції (м. Дніпро) до Громадської організації «Козацьке військо запорізьке низове», третя особа, яка не заявляє самостійних вимог щодо предмета спору, на стороні позивача Служба безпеки України, треті особи, які не заявляють самостійних вимог щодо предмета спору, на стороні відповідача: Панченко Олександр Владиславович, Бугрим Анатолій Іванович, Чертков Володимир Петрович про заборону (примусовий розпуск) громадської організації.

Рішенням Запорізького окружного адміністративного суду від 14 лютого 2023 року позовні вимоги Південно-Східного міжрегіонального управління Міністерства юстиції (м. Дніпро) задоволено.

Рішення суду набирає законної сили відповідно до вимог статті 255 КАС України після закінчення строку подання апеляційної скарги всіма учасниками справи, якщо апеляційну скаргу не було подано.

У разі подання апеляційної скарги рішення, якщо його не скасовано, набирає законної сили після повернення апеляційної скарги, відмови у відкритті чи закриття апеляційного провадження або прийняття постанови судом апеляційної інстанції за наслідками апеляційного перегляду.

Рішення може бути оскаржене в порядок та строки, передбачені ст.ст. 295, 297 КАС України. Апеляційна скарга на рішення суду подається протягом тридцяти днів з дня складення повного судового рішення до Третього апеляційного адміністративного суду.

Справа розглядалась суддею Богатинським Б.В.

Повідомляємо  про можливість отримання інформації по справі, що розглядається, на офіційному веб-порталі судової влади України в мережі Інтернет за посиланням: http://adm.zp.court.gov.ua/sud0870 або за телефоном (061) 286-50-15.