flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Щодо повідомлення Михайлівського відділу державної виконавчої служби у Василівському районі Запорізької області Південно-Східного міжрегіонального управління Міністерства юстиції (м. Дніпро) про ухвалення рішення у справі №280/11641/21

06 червня 2023, 12:35

Відповідно до підпункту 20 пункту 1 Розділу VII Перехідні положення Кодексу адміністративного судочинства України, враховуючи, що адреса місця проживання (перебування) чи місцезнаходження учасника справи знаходиться на тимчасово окупованій території України, перелік яких визначено Наказом Міністерства з питань реінтеграції тимчасово окупованих територій України 22 грудня 2022 року № 309, зареєстрованим в Міністерстві юстиції України 23 грудня 2022 р. за № 1668/39004, Запорізький окружний адміністративний суд повідомляє про ухвалення рішення по справі №280/11641/21, відповідача за позовом Фермерського господарства «Грейн-Агро» до Михайлівського відділу державної виконавчої служби у Василівському районі Запорізької області Південно-Східного міжрегіонального управління Міністерства юстиції (м. Дніпро), Відділу примусового виконання рішень Управління забезпечення примусового виконання рішень у Запорізькій області Південно-Східного міжрегіонального управління Міністертсва юстиції (м. Дніпро), Південно-Східного міжрегіонального управління юстиції (м.Дніпро), третя особа, яка не заявляє самостійних вимог на предмет спору на стороні відповідача, Товариство з обмеженою відповідальністю Спектр-Агро про скасування постанов.

Справа розглядалась суддею Сіпакою А.В.

Рішенням Запорізького окружного адміністративного суду від 04.05.2023 позовні вимоги Фермерського господарства «Грейн-Агро» до Михайлівського відділу державної виконавчої служби у Василівському районі Запорізької області Південно-Східного міжрегіонального управління Міністерства юстиції (м. Дніпро), Відділу примусового виконання рішень Управління забезпечення примусового виконання рішень у Запорізькій області Південно-Східного міжрегіонального управління Міністертсва юстиції (м. Дніпро), Південно-Східного міжрегіонального управління юстиції (м.Дніпро), третя особа, яка не заявляє самостійних вимог на предмет спору на стороні відповідача, Товариство з обмеженою відповідальністю Спектр-Агро про скасування постанов, задоволено частково.

Судові рішення за наслідками розгляду судами першої інстанції справ, визначених статтею 287 Кодексу адміністративного судочинства України, набирають законної сили після закінчення строку апеляційного оскарження, а у разі їх апеляційного оскарження - з моменту проголошення судового рішення суду апеляційної інстанції.

Апеляційна скарга може бути подана протягом десяти днів з дня проголошення судового рішення безпосередньо до Третього апеляційного адміністративного суду.

Рішення складено у повному обсязі та підписано 04.05.2023

Рішення суду надіслано до Єдиного реєстру судових рішень, із його повним текстом можливо ознайомитися за посиланням:

https://reyestr.court.gov.ua/Review/110635806

Детальну інформацію щодо даної справи можна отримати в мережі Інтернет за веб-адресою сторінки на офіційному веб-порталі судової влади України - http://adm.zp.court.gov.ua/sud0870/ або за телефонами: (061) 286-50-00 (приймальня), 286-50-15 (канцелярія); контакт-центр: 0-800-501-492 (безкоштовно на всій території України).