flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Щодо повідомлення Дзюмана Володимира Станіславовича по справі № 280/2480/23

06 червня 2023, 15:38

Запорізький окружний адміністративний суд повідомляє Дзюмана Володимира Станіславовича як позивача про ухвалення рішення по справі № 280/2480/23

Справа розглядалась суддею Богатинським Б.В.

Рішенням суду від 29 травня 2023 року позов Дзюмана Володимира Станіславовича до Головного управління Пенсійного фонду України в Запорізькій області про визнання протиправними дій та зобов'язання вчинити певні дії, - задовольнити.

Рішення суду набирає законної сили відповідно до вимог статті 255 КАС України після закінчення строку подання апеляційної скарги всіма учасниками справи, якщо апеляційну скаргу не було подано.

У разі подання апеляційної скарги рішення, якщо його не скасовано, набирає законної сили після повернення апеляційної скарги, відмови у відкритті чи закриття апеляційного провадження або прийняття постанови судом апеляційної інстанції за наслідками апеляційного перегляду.

Рішення може бути оскаржене в порядок та строки, передбачені ст.ст. 295, 297 КАС України. Апеляційна скарга на рішення суду подається протягом тридцяти днів з дня складення повного судового рішення до Третього апеляційного адміністративного суду.

З повним текстом судового рішення можна ознайомитися за цим посиланням:

https://reyestr.court.gov.ua/Review/111162059

Повідомляємо  про можливість отримання інформації по справі, що розглядається, на офіційному веб-порталі судової влади України в мережі Інтернет за посиланням: adm.zp.court.gov.ua/sud0870/