flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Щодо повідомлення ФОП Голубєва Антона Костянтиновича про результати розгляду справи №280/1229/22

05 квітня 2024, 16:17

В провадженні Запорізького окружного адміністративного суду розглядалася справа № 280/1229/22 за позовом Головного управління ДПС у Запорізькій області до Голубєва Антона Костянтиновича про стягнення податкового боргу.

Рішенням Запорізького окружного адміністративного суду від 14 березня 2024 року позовні вимоги Головного управління ДПС у Запорізькій області до ФОП Голубєва Антона Костянтиновича про стягнення податкового боргу - задоволено.

Рішення суду набирає законної сили після закінчення строку подання апеляційної скарги всіма учасниками справи, якщо апеляційну скаргу не було подано. У разі подання апеляційної скарги рішення, якщо його не скасовано, набирає законної сили після повернення апеляційної скарги, відмови у відкритті чи закриття апеляційного провадження або прийняття постанови судом апеляційної інстанції за наслідками апеляційного перегляду.

Рішення суду може бути оскаржено в апеляційному порядку до Третього апеляційного адміністративного суду протягом тридцяти днів з дня його (її) проголошення, а якщо в судовому засіданні було оголошено лише вступну та резолютивну частини рішення суду, або розгляду справи в порядку письмового провадження, зазначений строк обчислюється з дня складення повного судового рішення.

Апеляційна скарга подається безпосередньо до суду апеляційної інстанції.

Справа розглядалась суддею Черновою Ж.М.

Повідомляємо про можливість отримання інформації по справі, що розглядається, на офіційному веб-порталі судової влади України в мережі Інтернет за посиланням: http://adm.zp.court.gov.ua/sud0870 або за телефоном (061) 286-50-15.