flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Щодо повідомлення Державного підприємства “Шахтоуправління “Південнодонбаське № 1” про призначення заяви до судового розгляду по справі №808/7847/14.

09 квітня 2024, 15:12

Запорізький окружний адміністративний суд  повідомляє відповідача Державне підприємство “Шахтоуправління “Південнодонбаське №  1” про винесення ухвали про призначення заяви Головного управління Пенсійного фонду України в Донецькій області про заміну сторони виконавчого провадження у справі №808/7847/14 за позовом Управління Пенсійного фонду України в м. Вугледар Донецької області до Державного підприємства “Шахтоуправління “Південнодонбаське №  1” про стягнення фактичних витрат на виплату та доставку пенсій, призначених відповідно до п.  “а” ст. 13 Закону України “Про пенсійне забезпечення” до судового розгляду.

Заява розглядатиметься одноособово суддею Калашник Ю.В.

Учасникам справи запропоновано протягом 2-х днів від дня отримання даної ухвали суду надати письмові пояснення/заперечення з приводу заяви про заміну сторони виконавчого провадження.

Повідомляємо  про можливість отримання інформації по справі, що розглядається, на офіційному веб-порталі судової влади України в мережі Інтернет за посиланням: http://adm.zp.court.gov.ua/sud0870 або за телефоном (061) 286-50-15.

З матеріалами справи можна ознайомитись в приміщенні суду.