flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Щодо повідомлення Кравченка Олексія Івановича, Теслю Вікторію Олександрівну, Зубенко Вікторію Олександрівну, Захарченка Дмитра Віталійовича, Васильєву Анастасію Володимирівну про результат розгляду справи № 280/82/24

10 квітня 2024, 16:53

Відповідно до підпункту 20 пункту 1 розділу VII «Перехідні положення» Кодексу адміністративного судочинства України, враховуючи, що адреса місця проживання (перебування) позивача знаходиться на тимчасово окупованій території України, перелік яких визначено наказом Міністерства з питань реінтеграції тимчасово окупованих територій України від 22.12.2022 № 309, Запорізький окружний адміністративний суд повідомляє третіх осіб, Кравченка Олексія Івановича, Теслю Вікторію Олександрівну, Зубенко Вікторію Олександрівну, Захарченка Дмитра Віталійовича, Васильєву Анастасію Володимирівну про ухвалення рішення по справі № 280/82/24.

Справа розглядалась суддею Максименко Л.Я.

Рішенням суду від 02.04.2024 року позовну заяву Виконувача обов’язків керівника Бердянської окружної прокуратури до Державного навчального закладу “Приморський професійний аграрний ліцей, треті особи, що не заявляють самостійних вимог на предмет спору -  Кравченко Олексій Іванович, Тесля Вікторія Олександрівна, Зубенко Вікторія Олександрівна, Захарченко Дмитро Віталійович, Корінецький Кирило Костянтинович, Васильєва Анастасія Володимирівна, Бєлакін Ілля Артемович,  - задоволено повністю.

Рішення суду набирає законної сили відповідно до вимог статті 255 КАС України після закінчення строку подання апеляційної скарги всіма учасниками справи, якщо апеляційну скаргу не було подано.

У разі подання апеляційної скарги рішення, якщо його не скасовано, набирає законної сили після повернення апеляційної скарги, відмови у відкритті чи закриття апеляційного провадження або прийняття постанови судом апеляційної інстанції за наслідками апеляційного перегляду.

Рішення може бути оскаржене в порядок та строки, передбачені ст. 295, 297 КАС України. Апеляційна скарга на рішення суду подається протягом тридцяти днів з дня складення повного судового рішення до Третього апеляційного адміністративного суду.

З повним текстом судового рішення можна ознайомитися за цим посиланням:

https://reyestr.court.gov.ua/Review/118109723

Повідомляємо  про можливість отримання інформації по справі, що розглядається, на офіційному веб-порталі судової влади України в мережі Інтернет за посиланням: adm.zp.court.gov.ua/sud0870/