flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Щодо повідомлення фізичної особи-підприємця Новосада Святослава Андрійовича про відкриття провадження по справі № 280/2665/24

24 квітня 2024, 11:04

В провадженні Запорізького окружного адміністративного суду знаходиться  справа №  280/2665/24 за позовною заявою Головного управління ДПС у Запорізькій області до фізичної особи-підприємця Новосада Святослава Андрійовича про стягнення коштів платника податків, який має податковий борг.

Ухвалою Запорізького окружного адміністративного суду від 19 квітня 2024 року було відкрито провадження в адміністративній справі на підставі позовної заяви Головного управління ДПС у Запорізькій області до фізичної особи-підприємця Новосада Святослава Андрійовича про стягнення коштів платника податків, який має податковий борг.      

Призначено справу до розгляду за правилами спрощеного позовного провадження без виклику учасників справи.    

Відповідно до частини 1 статті 261 КАС України у спрощеному позовному провадженні відзив подається протягом п’ятнадцяти днів з дня вручення відповідачу ухвали про відкриття провадження у справі. У разі ненадання відповідачем відзиву без поважних причин справа буде вирішена за наявними матеріалами.

До заяв по суті справи мають бути додані документи, що підтверджують надіслання таких заяв та доданих до них доказів іншим учасникам справи.

Справа знаходиться у провадженні судді Богатинського Б.В.

Повідомляємо  про можливість отримання інформації по справі, що розглядається, на офіційному веб-порталі судової влади України в мережі Інтернет за посиланням: http://adm.zp.court.gov.ua/sud0870